Karlebo Kunstnerforening, en forening med stort K, startede op i 1988, den står for det kreative, hvor der er plads til at eksperimentere indenfor de forskellige kunstgenrer som maleri, skulpturer, digte, sang, musik og performance. Malerier er blevet levendegjort i ord og bevægelse, digte har inspireret til maleri og omvendt, musik og maleri har dystet sammen og mod hinanden. Foreningens medlemmer har udstillet både fælles og på separate udstillinger  gennem årerne.

Digter/Poet cafè-aften startede i 1997, hvor alle kan komme og læse højt af selv-skrevne digte, prosa og lyrik, har underholdt på biblioteker i foreninger og ved ferniseringer. Dette foregår den anden tirsdag i mdr. kl 19:00 ca. 21:00 i Egedal Byens Hus ( den gamle del på 1. sal ) Egedalsvej 2 i Kokkedal.

Karlebo kunstnerforening har været repræsenteret på flere festivaller og andre større arrangementer med udstilling og oplæsning / performance med digte.

Kommentarer

Henrik Kohl

15.03.2022 20:56

Jeg vil gerne være medlem - hvordan gør jeg - Venlig hilsen Henrik Kohl

Seneste kommentarer

15.03 | 20:56

Jeg vil gerne være medlem - hvordan gør jeg - Venlig hilsen Henrik Kohl

08.01 | 13:23

Jeg har arvet et billede malet af elsebeth norrie
Det var min mors ønske at det skulle afleveres til nivå lokalhistorisk afd.- men det er vel jer der er det nærmeste til at få billedet.

21.08 | 09:55

Jeg glæder mig til igen at være med i Karlebo Kunstnersammenslutning og deltage i den kommende fødselsdagsudstilling på HUmlebæk Bibliotek glade augusthilsner fra Lis Engel www.lisengel.dk

26.11 | 18:14

Jeg vil gerne være medlem

Del siden